Digitilitoimisto

Konsultointi

Mieti ja ole itsellesi rehellinen: kuinka usein olet joutunut miettimään sitä, onko liiketoimintasi kannattavaa ja missä yrityksesi mahtaa olla viiden vuoden kuluttua?

Konsultointi yrittäjille

Autamme yritystäsi matkalla kohti kannattavampaa liiketoimintaa. Coachaus, sparraus ja koulutus ovat niin uusien kuin kokeneiden yrittäjien voimavara, kun omat ajatukset ovat loppuneet ja kaivataan laatikon ulkopuolisia, välillä myös hulluja, ideoita.

Meillä on myös kokemusta yritysten ketjuttamisesta ja franchising-yritystoiminnan luomisesta.

Kuulemme mielellämme lyhyen tai pitkän aikavälin suunnitelmistasi sekä tarpeista, joita sinulla tai yrityksellä on, jotta osaamme tarjota nopeaa konsultointia tilanteeseen.

Liiketoiminnan kehittämistä ja johdon konsultointia

Oletko perustamassa uutta yritystä? Vai onko toiminta kasvanut niin paljon, että olet vaihtamassa yritysmuotoa ja kaipaat apua uusien tuulien puhaltaessa vasemmalta ja oikealta?

Konsultoimme myös uusia yrittäjiä heidän matkansa alkutaipaleilla tarjoten heille kullanarvoisia vinkkejä siitä, mikä heidän alalla toimii ja mikä ei. Uuden yritysidean lisäksi terävöitämme jo olemassa olevien yritysten liiketoiminnan ajatuksia.
Autamme kaikenlaisia ja -kokoisia yrityksiä erilaisten tukihakemusten, kuten Business Finlandin, täyttämisessä ja lähettämisessä. Kartoitamme kanssasi sopivia rahoituskumppaneita jos sille on tarvetta.

Etsimme yhdessä keinoja siihen, miten yrityksesi kannattavuutta voidaan parantaa.

Ketjuliiketoiminta eli franchising - miten alkuun?

Haluaisitko luoda oman franchising-yritysketjun? Tai ryhtyä jo olemassa olevan yrityksen franchising-yrittäjäksi? Meiltä saat asiantuntevaa konsultointia franchising-yritystoiminnan tueksi!

Franchising on liiketoimintamalli, jossa yrittäjä ostaa oikeuden käyttää toisen yrityksen brändiä, liiketoimintamallia, tuotteita ja palveluita. Franchising-yritys myy franchising-oikeuksia yrittäjille, jotka haluavat käynnistää samankaltaisen liiketoiminnan.

 

Digitilitoimistossa on paljon kokemusta franchising- eli ketjuliiketoiminnasta: liiketoiminnan perustamisesta, franchising-mallin kehittämisestä sekä liiketoiminnan myynnistä.

Tervetuloa toimistollemme Turun Logomoon

Talousassistentti varmistaa, että kirjanpito on aina ajan tasalla - kiinnostuitko?

Tervetuloa Digitilitoimistoon!