Digitilitoimisto

Tarinamme

Digitilitoimisto on perustettu palvelemaan yrityksiä, jotka kaipaavat tilitoimistolta muutakin kuin vain asioiden hoitamista ajallaan.

Tarinamme

Digitilitoimisto on perustettu palvelemaan yrityksiä, jotka kaipaavat tilitoimistolta muutakin kuin vain asioiden hoitamista ajallaan. Yrityksemme taustahenkilöiden kokemus on kultaakin kalliimpaa, eikä sitä haluta säilyttää lukittujen ovien takana.

Perheyrityksen taustalla on pitkään erilaisissa yrityksissä toiminut pariskunta, Hans ja Mirja Ekholm. Heillä on kokemusta yrittäjyydestä yhteensä yli 40 vuoden ajalta. Palvelumme on selkokielistä ja asiantuntevaa jonka lisäksi keskitymme vain olennaiseen ja pidämme asiat aina riittävän yksinkertaisina.

 

Tällä hetkellä meillä on taloushallinnon asiantuntijoita ympäri Suomen. Asiakkaamme ovat kaikenkokoisia yrityksiä eri toimialoilta. 

Hans Ekholm

Hans Ekholm on ollut yrittäjänä vuodesta 1994 ja ymmärtää yrittäjien tarpeet ja toiveet. Hän on mm. perustanut, konseptoinut ja myynyt 2 franchising-ketjua, hankkinut todella laajan kumppanuus­verkoston ja tarjonnut rahoituspalveluita vuodesta 2014.

Hans suhtautuu intohimoisesti yrittämiseen ja halusi luoda tilitoimiston joka oikeasti ymmärtää yrittäjää ja tarjoaa sellaisia palveluita joista yrittäjä hyötyy. 

Mirja Ekholm

Mirja on hoitanut yritysten osto- ja myyntireskontraa jo vuodesta 2008 ja on myös itse ollut yrittäjänä. 

Hänen monipuolinen kokemuksensa yrittäjyydestä  ja yrittäjien auttamisesta on tehnyt hänestä rautaisen ammattilaisen talousassistentin tehtävissä. 

Miksi valita meidät kumppaniksi?

Digitilitoimiston kokemus ja asiantuntijuus ovat suurimmat syyt, miksi ulkoistaa tilitoimistopalvelut meille. Olemme vakavarainen ja nopealiikkeinen kumppani, jonka tehokkaat talouden seurannan palvelut, tukitoimet ja ennakoiva ote yrityksen toiminnan kehittämiseen ovat juuri niitä palveluita, joita me itse pitkän linjan yrittäjinä tiedämme muiden yrittäjien tarvitsen – oli kyseessä lyhyt toimeksianto tai pitkäaikaisen kumppanuuden solmiminen.

Tilitoimiston vaihtaminen on tänä päivänä joustavaa ja kustannustehokasta, sillä kaikki tieto liikkuu sähköisesti verkossa nopeasti ja tietoturvallisesti. Vaikka asioiminen kanssamme on tehty helpoksi, se ei tarkoita sitä, että olisimme karsineet jotain asiakaskokemuksesta. Palvelemme aina henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti.

Tiedämme, että olemme yrityksellesi aidosti käytännönläheinen kumppani. Käytössäsi on kaiken saamasi palvelun kruununa helppokäyttöiset sähköiset toiminnallisuudet, joita voit soveltaa liiketoiminnassa Visma Netvisorin tai Procountorin avulla. Olemme tilitoimisto, joka tekee sen mitä sinä yrittäjänä tarvitset.

Tervetuloa toimistollemme Turun Logomoon

Talousassistentti varmistaa, että kirjanpito on aina ajan tasalla - kiinnostuitko?

Tervetuloa Digitilitoimistoon!