Digitilitoimisto

Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä huolehtii siitä, että asiakkaan kirjanpito ja viranomaisilmoitukset ovat aina ajan tasalla. Oletko tyytyväinen nykyiseen tilitoimistokumppaniisi? Toivoisitko, että kirjanpitäjäsi olisi aktiivisemmin yhteydessä sinuun?

Kirjanpitäjä digitaalisessa ajassa

Meillä kirjanpitäjä seuraa tilikauden edetessä asiakkaiden kassavirran kehitystä ja reagoi riittävän ajoissa, jos on tarvetta. Kartoitamme miltä kuluva tilikausi näyttää ja ehdotamme erilaisia toimintamalleja tarpeiden mukaan.

Pidämme huolta yrityksesi kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja viranomaisilmoituksista, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Kattavat taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille

Etsitkö vaivatonta yhteistyökumppania, jolla on vuosikymmenten kokemus yrittäjyydestä ja yrittäjien auttamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä? Tilitoimistomme salaisuus ei ole enempää eikä vähempää kuin se, että tiedämme, mitä yrittäjät haluavat tilitoimistolta.

Löydät saman katon alta niin talousassistentin palvelut (avustavat kirjanpitotyöt), kuin kirjanpitäjän, palkanlaskijan ja taloushallinnon konsultoinnin.

Kirjanpitäjä tuntee yrityksesi liiketoiminnan

Yksi kirjanpitäjän tärkeimmistä tehtävistä on olla ajan tasalla liiketoimintasi verovelvoitteista ja muista taloushallinnon kiemuroista.

Kirjanpitopalvelumme sisältävät mm:

  • sähköisen taloushallinnon
  • kirjanpidon ja viranomaisilmoitukset
  • arvonlisäveron maksuunlaiton puolestasi OmaVerossa
  • taloushallinnon avustavat tehtävät
  • proaktiivisen asenteen
  • tilinpäätöksen

Yhdistämällä pitkän historiamme yrittäjinä ja kokemuksemme taloushallinnon alalta, olemme saaneet luotua tilitoimiston joka on oikeasti yrittäjän asialla ja tietää mitä yrittäjä tarvitsee.

Tervetuloa toimistollemme Turun Logomoon

Talousassistentti varmistaa, että kirjanpito on aina ajan tasalla - kiinnostuitko?

Tervetuloa Digitilitoimistoon!