Digitilitoimisto

Hinnasto

Laskutamme asiakkaitamme aina työhön käytetystä ajasta eli tuntihintaperusteisesti. Joidenkin pidempään asiakkaina olleiden asiakkaiden kanssa meillä on myös kiinteät kuukausihinnat, joihin olemme voineet siirtyä kun asiakas ja yritys on tuttu ja tiedämme miten arki pyörii puolin ja toisin.

Kirjanpito ja palkanlaskenta

Toimintatavoistamme

Tilitoimistopalveluun kuuluu olennaisesti asiakkaan auttaminen arkisissa ja välillä monimutkaisemmissakin kysymyksissä ja haasteissa.

Meillä ei ole tapana laskuttaa ihan jokaista nopeaa kysymystä, mutta yleisesti neuvontaan ja selvittelytyöhön käytetty aika näkyy laskulla.

Käytännössä kirjanpitäjän aikaa kuluu sitä vähemmän, mitä huolellisemmin yrittäjä tai taloudesta vastuussa oleva henkilö käyttää Netvisoria: jos kuitit ja muu materiaali on toimitettu ajallaan, kirjanpitäjällä menee vähemmän aikaa sen etsimiseen. 

Jos sinulla on jo käytössäsi Netvisor, asiakkuuden siirto Netvisorin sisällä ei tavallisesti aiheuta kuluja. Oikeudet pitää siirtää sovitusti meille jotta pääsemme työhön käsiksi. Asiakkaasta ja alasta riippuen  aloituspalaveri voi olla tarpeen, mutta ei pakollinen.

Etsimme yhdessä keinoja siihen, miten yrityksesi kannattavuutta voidaan parantaa.

Tervetuloa Digitilitoimistoon!