Digitilitoimisto

Avoimet työpaikat

Etsimme kirjanpitäjää Logomoon

Keitä olemme?

Digitilitoimisto on perheyritys jonka arvoja ohjaa vahvasti omistajien oma, pitkä yrittäjätausta. Tiedämme mitä yrittäjät tarvitsevat omakohtaisesta kokemuksesta ja haluamme tarjota kirjanpitopalvelua joka palvelee sitä tarvetta.

Yhä useampi yritys luottaa Digitilitoimistoon ja tästä syystä haemme kirjanpitäjää pieneen mutta iloiseen tiimiimme. Toimipisteemme sijaitsee Logomo Byråssa ja työsuhde alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Etätöitä saa tehdä, mutta mielellämme tapaamme viikoittain myös toimistollamme.

Mitä etsimme?

Olemme Procountorin ja Netvisorin tilitoimistokumppani joten osaaminen molemmista tai jommastakummasta on plussaa. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut tulemaan osaksi kasvavaa, asiakkaita kunnioittavaa ja asiakaslupauksensa täyttävää tilitoimistoa. 

Mitä tarjoamme?

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa jonka päälle tulee liikuntaetu. Meillä on pieni, viihtyisä toimisto Logomo Byråssa, jossa tutustut helposti muihin yrityksiin ja ihmisiin, Byrån tunnelma on yhteisöllinen ja toisiaan tukeva.
Emme ole hierarkisia pönottäjiä vaan suhtaudumme innolla ja iloisuudella jokaiseen työpäivään. Täytä alla oleva lomake ja kerro itsestäsi lisää vapaan sanan kentässä.

Lisäkysymyksiin vastaa Hans Ekholm: hans@digitilitoimisto.fi tai  0400 992 962

Keitä olemme? Digitilitoimisto on perheyritys jonka arvoja ohjaa vahvasti omistajien oma, pitkä yrittäjätausta. Tiedämme mitä yrittäjät tarvitsevat omakohtaisesta kokemuksesta ja haluamme tarjota kirjanpitopalvelua joka palvelee sitä tarvetta.  Yhä useampi yritys luottaa Digitilitoimistoon ja tästä syystä haemme kirjanpitäjää pieneen mutta iloiseen tiimiimme. Toimipisteemme sijaitsee Logomo Byråssa ja työsuhde alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Etätöitä saa tehdä, mutta mielellämme tapaamme viikoittain myös toimistollamme. Mitä etsimme? Olemme Procountorin ja Netvisorin tilitoimistokumppani joten osaaminen molemmista tai jommastakummasta on plussaa. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut tulemaan osaksi kasvavaa, asiakkaita kunnioittavaa ja asiakaslupauksensa täyttävää tilitoimistoa.  Mitä tarjoamme? Maksamme kilpailukykyistä palkkaa jonka päälle tulee liikuntaetu. Meillä on pieni, viihtyisä toimisto Logomo Byråssa, jossa tutustut helposti muihin yrityksiin ja ihmisiin, Byrån tunnelma on yhteisöllinen ja toisiaan tukeva. Emme ole hierarkisia pönottäjiä vaan suhtaudumme innolla ja iloisuudella jokaiseen työpäivään. Täytä alla oleva lomake ja kerro itsestäsi lisää vapaan sanan kentässä. Lisäkysymyksiin vastaa Hans Ekholm: Hans@digitilitoimisto.fi tai  0400 992 962 

Täytä hakemus!

Tee hakemus jo tänään!
Nimi
Osoite
PP slash KK slash VVVV
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 512 MB.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 512 MB.
   Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

   Jos heräsi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

   Hans Ekholm

   Toimitusjohtaja

   Tervetuloa tutustumaan toimistollemme Turun Logomoon